Eerste toernooi met nieuwe sponsor Aegon

Vanaf 1 september is Aegon de nieuwe hoofdsponsor van de roeibond. Met het EK vlak er na, was het voor het nederlandse publiek vooral wennen. Na jarenlang in oranje gevaren te hebben, geeft Aegon namelijk de voorkeur aan blauwe pakjes. Voor iedereen die in het verleden ook wedstrijden keek, was het vaak even zoeken voor we doorhadden of het nu een nederlandse ploeg was of een buitenlandse.
Aan het einde van het weekend blijkt het toch echt te gaan wennen! en met de zeer betrokken en enthousiaste mensen van Aegon hoop ik dat we nog lang samen kunnen werken aan betere prestaties.

Nou ja; dan nu over onze prestaties. Met 5 dagen training bleken we nog wat moeite te hebben om de hele race goed te varen, maar met een goede eerste duizend denken we met genoeg snelheid op het WK mee te kunnen komen met de besten en moeten we alleen nog zorgen dat we 2000 meter met elkaar blijven roeien!

Zoals het er nu voor staat, mogen we met deze 4 naar het WK in Nieuw Zeeland en worden alle verdere seatraces ons bespaard.